2016/02/29

Salaisuuksien kansioita

Totuus on


Piti tänään maanantain ja karkauspäivän kunniaksi pistää uusi blogaus ilmoille, mutta sen sotkikin totaalisesti mystinen paketti. Itsehän arvioisin tämän saapuvan "joskus myöhemmin" eli aikaisintaan loppuviikon puolella. Pakettihan oli kokoisekseen pienehkö ja kevyt, eikä herätä tunteita suuntaan tai toiseen.

Mystinen paketti...

Tuolla


Kuorittuani kaikki mahdolliset suojamuovit ja muut vastaavat pois, sieltä tupsahti tuttuja kasvoja. Tässä tuli mieleen vuosi 2007 ja Illidan Stormragen "You are not prepared" -lausahdus (joka on aivan toinen tarina, aivan toiseen kirjoitukseen).

No nyt on tuttuja kasvoja...

Jossain


Kääntämällä tutut kasvot paljastunee hyvin moneksi vuorokaudeksi hyvin paljon nostalgiaa, viihdettä, salaliittoja, alieneja, outoja asioita ja jotain täysin uskomatonta. Eiköhän tää ollut tässä.

Ja taitaa olla parin illan suunnitelmat selvät...
Tämän illansekoittajan myötä täksi päiväksi kaavailtu blogahdus koskien länsipuuta ja lumimyrskyä siirtynee huomiselle. Nyt on aika avata äks-arkistot monen vuoden tauon jälkeen ja muistella millaista oli katsella tätä salaa vanhemmilta, joiden mielestä kyseinen sarja ei aina välttämättä ollut parasta mahdollista arki-iltaviihdettä ala-asteikäiselle lapselle. Jokainenhan sen tosin tietää, että UFO: Enemy Unknown sisälsi vähintäänkin yhtä sairasta kamaa, mutta sehän oli vain lasten tietokonepeli...

No comments:

Post a Comment