2016/04/21

BlizzCon 2016

Ei ollut synkkää ja myrskyistä yötä

Brave new world

Miksi herätä torstaisena aamuna klo. 4:30 aamulla? Koska kissa maukuu? Koska on täysikuu (melkein) ja ihmissudet ovat matkalla? Ei. Sen vuoksi, koska marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Anaheimissa järjestetään BlizzCon. Juurikin tuo Blizzardin mahtavan eeppinen ja joka tasolla yliampuva kahden päivän juhlallinen tapahtuma, jossa juhlitaan Blizzardia ja kaikkea siihen liittyvää!

Mitä ihmettä? No sitä just! Kyseessä on 10. BlizzCon ja samalla Blizzardin 25. juhlavuosi. Luvassa on aika isot partyt niin BlizzConissa virallisesti, kuin myös kymmenissä eri fanisaittien ja muiden vastaavien tapahtumissa Anaheimin messukeskuksen lähistöllä. Hienoa aikaa!

Ei tässä mitään, Anaheimiin seuraavaksi!
Edellisestä kerrasta onkin ehtinyt kulua kuusi vuotta, joten on hyvä vierailla pitkästä aikaa Blizzardin ultimaattisessa fanitapaamisessa. Euroopassa ei juurikaan mitään tämän tason juttuja järjestetä. Tietty joku voisi sanoa Saksassa Gamescomin olevan jotain samantapaista, mutta ei se ole. Siellä on valtava messualue, kaikkeen pitää jonottaa, esittelijöitä on satoja ja hiki haisee. Toista se on Kalifornian auringon alla. 

Seuraavaksi sitten varaamaan lentoja ja hotelleja. Kämmenet kutiaa ihanasti, kello on 5:20 aamulla ja jos sitä menisi pariksi tuntia nukkumaan.

ESTA, lennot ja hotelli

Ja nyt päivityksenä, että hommat tehty. Liput on ostettu, hotelli on varattu. Kiitos USA! Eli kertauksena kaikille niille ihmisille, jotka eivät ole käyneet USA:ssa:
  • Passin pitää olla voimassa 6kk reissun jälkeen
  • Passin pitää olla biopassi
  • ESTA-kaavake on täytettävä vähintään 72h ennen matkaan lähtemistä
  • Kaavake on simppeli, maksaa 14 dollaria
  • Vaaditaan kaikkea tietoa, mm. mikä on osoitteesi matkan aikana yms.
  • Ei kannata suhtautua huumorilla tähän
On se nykypäivänä helppoa. Pari klikkausta netitse ja kas, matkaliput on, hotelli on. Itse varasin hotellin, joka sijaitsee reilun kilometrin päässä Anaheim Convention Centeristä, eli matkaa ei ole nimeksikään ja samalla se sijaitsee tarpeeksi kaukana ettei siellä järjestetä mitään isompia kokoontumisia aiheen tiimoilta.

Seuraavaksi pitääkin tehdä pientä tutkimusmatkaa ja löytää Anaheimin paras kahvila, missä saa suodatinkahvia ja omenapiirakkaa. Ilman näitä ei ole yksikään matka Atlantin toiselle puolelle täydellinen. Jos vielä omenapiirakan saa kermavaahdon kera, niin eihän tässä ole mitään muuta kuin silkkaa voittoa tämä kaikki!

No comments:

Post a Comment